top of page

Posteljni program

Kućni, ugostiteljski i hotelski
Posteljine


U našem bogatom asortimanu moguće je pronaći sve veličine posteljina, kako u kompletima tako i u komponentama. 
Imamo kompletan hotelski i kućni program gdje kupcima nudimo i izradu posteljina od materijala po njihovom izboru i potrebnim dimenzijama.

Trudili smo se da ponuda posteljnog programa pokrije najveći broj ukusa i potreba naših kupaca. Iz tog razloga kod nas ćete pronaći posteljine od satena, krepa, žakarda, flanela, bambua, 100% pamuka ali i mješavina sa sintetikom za lakše održavanje.

Jastuci


U ponudi su sve moguće veličine, oblici i punjenja, u vrstama od posteljnih do dekorativnih. A kada to kažemo, to stvarno i mislimo.

Kod nas ćete pronaći jastuke punjene  memorijskom pjenom, vunom, pamukom, silikonskim vlaknima i kuglicama, prirodnim perjem, ali i plutom.

Zavisno od materijala izrade i punjenja, jastuci dolaze sa sledećim dodatnim karakteristikama: antistatički, antialergijski, antibakterijski, antigrinjski, koji hladi ili zagrijava. Neki jastuci imaju i specijalne otvore za provjetravanje koji smanjuju vlagu i loše mirise koji mogu da se nagomilaju nakon dugotrajne upotrebe bez pranja.

Jorgani, deke i prekriači


Jorgani imaju mnoštvo karakteristika i veličina. Prilikom odabira, kupcima savjetujemo da obrate pažnju na  sezonu u kojoj će biti korišćeni ali i na punjenje koje utiče na težinu, statiku i alergije. 

Pored gotovih, imamo i mogućnost izrade prekrivača po mjeri i željama kupca. Iz  naše bogate ponude materijala možete izabrati onaj koji najviše odgovara Vašem enterijeru a mi ćemo ga u najkraćem roku sašiti za Vas. Vaš prekrivač može biti sa ili bez punjenja.

U asortimanu ćebadi imamo sintetičke materijale (akril), pamučne, vunene i končane (pletene).

Konfekcija


Bade mantili (dječiji i za odrasle), spavaćice i pidžame, čarape.

Zaštitne krevetske navlake


Vodootporne ili klasične, za različita godišnja doba sa svojstvima hlađenja (za ljeto) i grijanja (za zimu). Lako se održavaju i znatno produžavaju vijek dušeka i madraca. Posebno ih preporučujemo u hotelijerstvu, zdravstvu i ostalim smještajnim jedinicama.

Osim gotovih standardnih dimenzija nudimo i izradu po specifikacijama klijenta.

Za veće količine nudimo i posebne popuste.

bottom of page